Ana içeriğe atla

Whatsapp Rec Casus Kullanım

 

Whatsapp Rec Casus Kullanım

Casus yazılım kullanım her programda farklıdır. Gerek kurulumda, gerekse telefon çeşitlerinde farklılıklar gösterir. Whatsapp Rec kullanım olarak biz bu çeşitlilikleri, farklılık ve zorlukları minimize ettik ve kurulum sırasında karşılaşılabilecek zorlukları önceden tespit ederek Whatsapp Rec casus kullanımı mümkün olduğunca kolaylaştırdık, anlaşılır ve basit hale getirdik. 

Whatsapp Rec Casus Kullanım IOS için

  • iPhone5, 
  • iPhone6, 
  • iPhone7, 
  • iPhone8, 
  • iPhoneX, 
  • iPhoneX Max, 
  • iPhone 11 ve iPhone 11Pro, 
  • iPhone12 telefonlarda çalışır.                                                   
Whatsapp Rec Casus Kullanım Android İçin

  • Samsung, 
  • LG, 
  • Huawei, 
  • HTC, 
  • Xiaomi, 
  • Oppo, 
  • Sony, 
  • Asus, 
  • Vestel, 
  • General Mobile telefonlarda çalışır.

                                                         



Whatsapp Rec Casus Yazılım Kullanım

iPhone (ios) ve Android telefonlarda çalışan whatsapp mesajlarının uzaktan okunmasını sağlayan web tabanlı whatsapp mesajları klon sistemidir Whatsapp Rec Casus Yazılım. Klonlama sistemi sayesinde hedef telefonun whatsapp numarası başka bir cihaza klonlanarak çalıştırılır böylece hedef telefonun whatsapp mesajlaşmaları ana cihaz (telefondan) klonları okunabilir, gözlemlenebilir. Whatsapp Rec Casus Yazılım kullanımı size sadece hedef telefon whatsapp girdi, şu kadar dakika whatsappta online kaldı diye bilgi değil bizzat hedef telefonda yapılan, yazışılan mesajları bizatihi okumanızı sağlar.  



Whatsapp Rec Casus Whatsapp Yazılımı Kullanan

Sisteminden yararlanabilmeniz için Whatsapp Rec casus whatsapp yazılımı kullanan telefon söz konusu takip edilecek (çocuğununuzun whatsapp’ı) Whatsapp numarasında engelli olmamanız gerekmektedir. Eğer engelliyseniz “Whatsapp Rec” çalışmayacaktır. Whatsapp Rec whatsapp yazılımı kullanan telefon ve hedef telefonun muhakkak internet erişimi olması gerekir. Zaten internet yoksa telefonların whatsappa da hiçbir programa da erişimi ulaşımı yoktur. Bunu belirtmek malumun ilanıdır ancak belirtmekte yine de fayda görüyoruz. İnternet yoksa ne hedef telefonun whatsappı çalışır ne de Whatsapp Rec casus yazılım çalışır. Hedef telefon yurtdışındaysa ülke bilinmelidir. Hedef telefon yurtdışında olduğu halde Türkiye’de deniliyorsa veya tam tersi bir durum söz konusu ve bu konuda yanlış bilgilendirme yapılmışsa Whatsapp Rec casus yazılım çalışmayacaktır. Kıbrıs, Yunan adaları da yurtdışıdır. Örnek verecek olursak; hedef telefon Türkiye’de denildi ancak hedef telefon Almanya’da olduğu görüldü veya tam tersi, hedef telefon Almanya’da olarak belirtildi fakat telefonun Türkiye’de olduğu görüldü. Whatsapp rec casus yazılım bu durumda yanlış bilgilendirme sebebiyle çalışamayacaktır. Amerika Birleşik Devletlerine ait telefon numaraları yani +1 ile başlayan numaralar klonlanamazlar. Whatsapp Rec bu whatsappları klonlayamamaktadır. Bunların bilinmesi rica olunur.


5 Maddede Whatsapp Rec Whatsapp Casus Programı Kullanımı

Whatsapp mesajlarının uzaktan okunması, telefon görüşmelerinin takibi, kamera görüntü erişimleri ve konum bulma tespit etme özellikleri ile whatsapp rec whatsapp casus programının sisteme özel bazı sofistik nitelikleri de vardır.


  1. Alert me on whatsapp activation seçeneğiyle whatsapp rec whatsapp casus programı ile mesajları silinmeden mutlaka görebilir whatsapp mesajı geldiği anda silinmeden açıp okuyabilirsiniz. Böylece programın başında beklemek sürekli bakmak zorunda kalmazsınız.
  2. Ayarlar bölümündeki kamera ayarlarından whatsapp rec whatsapp casus programının ses sensörü veya hareket sensörünü aktive edebilir ve böylece hedef telefonda veya çevresinde bir ses algılandığında sistem size haber verir. Örneğin hedef telefonun zili çaldığında sistem size sesi algılayıp bilgi gönderir veya hedef telefonun sahibi bir numarayı aradığında alo dediği anda sesi algılar ve size bildirim gönderir. Bu sayede yapılan telefon görüşmelerini dinleyebilir veya görüntülü aramaları izleyebilir, dinleyebilirsiniz.
  3. Kamera erişimi gerçekleştirip görüntüleri izlemeye ve müteakip ortamdaki sesleri de duyabilirsiniz ve aynı zamanda whatsapp casus yazılımı whatsapp rec isterseniz bu görüntü ve sesleri kaydetme imkanını sunar kaydet butonuyla kaydedebilirsiniz.
  4. Whatsapp yazışmalarını gizlice uzaktan okuma işleminizin bittiğini ve artık casus whatsapp programı kullanmanıza gerek kalmadığını düşünüyorsanız ve sistemden tamamen çıkmak, erken sonlandırmak istiyorsanız ayarlara gelip en alttaki mavi renkli çıkış yap butonuna basmanız yeterli olacaktır. Takip sistemlerinin hemen hemen hiçbirisi kullanıcısının talebi üzerine erken bitirme yapamazlar. Sadece kullanıcıya bilgi vermeyi durdururlar. Oysa sistemleri arka planda maalesef çalışmaya devam eder. Bu büyük bir zafiyet ve sistemin yakalanabilir olması açışından bir güvenlik sorunudur. Whatsapp rec whatsapp casus programı erken bitirmelerde sistemi tamamen kapatır bu sayede hiçbir güvenlik açığı oluşturmaz iz sürülemez.
  5. Ek paket olarak ücretlendirilerek whatsapp casus yazılımı, instagram mesajlarının takibi, telegram, messenger mesaj takibi eklenebilir. 

Yorumlar

  1. Kamera neden çınlama yapıyor yardım lütfen

    YanıtlaSil
  2. Bide mesajlar hep geç geliyor buna bir çözüm bulamazsa uyduruk bir sistem bence WhatsApp rec

    YanıtlaSil
  3. evet ya mesajlar neden geç geliyor hala

    YanıtlaSil
  4. Çok efendi yardımsever bir arkadaş çslıştırıyor yapıyor parayı öyle alıyor güvenilir herşey söylendiği gibi teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  5. rasimgenc_872 Ekim 2020 10:43

    Panel geç açılıyor hep whatsapplar geç geliyor

    YanıtlaSil
  6. Hatice Dündar5 Ekim 2020 02:33

    Konum çalıştıramadım onun dışında anlatıldığı gibi konumu ben çalıştıramamış da olabilirim.

    YanıtlaSil
  7. Teşekkürler kardeşim

    YanıtlaSil
  8. transformers_8814 Ekim 2020 13:22

    Başlangıçta çok endişe ederek almıştım çok dürüst ve iyibir satıcısınız çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  9. Whatsapp takip programı almak istiyorum kullanan varmı?

    YanıtlaSil
  10. Daha önce defalarca whatsapp takip programı almıştım çok tedirginlik içinde parsmı çöpe attığımı düşünerek whatsapp rec aldım gözümün önünde kurdular gösterdiler güvenilir ve kibar insanlar

    YanıtlaSil
  11. Şahin. Whatsapp Rec sisteminden yararlanabilmeniz için söz konusu takip edilecek (çocuğununuzun whatsapp’ı) Whatsapp numarasında engelli olmamanız gerekmektedir. Eğer engelliyseniz “Whatsapp Rec” çalışmayacaktır.
    Aydaa ne alaka peki karşı kişi numaramı bilmiyor yada onda ekli değilsem ne olacak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Whatsapp Rec22 Ekim 2020 01:01

      Bu durum engelli olma veya engellenme durumunu tamamen ortadan kaldırır whatsapp rec’in kurulumu sorunsuz gerçekleşir.

      Sil
  12. Sesler kötü

    YanıtlaSil
  13. deneme gjjgggghjkk kkk

    YanıtlaSil
  14. ercumentciraci@gmail.com7 Kasım 2020 04:01

    whatsapp mesajları geç geliyor beklemek zorunda kalıyorsunuz bir mesaj atılıyor epey bekliyorsunuz göreceğim diye

    YanıtlaSil
  15. Düzgün iş güvenilir tşk.

    YanıtlaSil
  16. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Whatsapp mesajlarını uzaktan gösteren casus program istiyorum kodsuz taratma falan olmayacak telefonu elime alamıyorum whatsapp reci satınalmak istiyorum nasıl alınıyor

      Sil
    2. İletişim bölümündeki whatsapp numaramız üzerinden direk bizimle bağlantıya geçebilirsiniz.

      Sil
  17. güvenebileceğiniz dürüst bir insan teşekkürler

    YanıtlaSil
  18. whatsapp casus programınız iphone telefonlarda çalışıyormu benim hedef telefon iphone 11 çalışır değilmi?

    YanıtlaSil
  19. demirbilekdeniz1 Aralık 2020 02:47

    başkasının daha doğrusu uzaktaki telefonun whatsapp yazışmalarını görmek istiyorum buarada telefonu elime alamıyorum telefon iphone x telefonu ters koyuyor sesini kısıyor banyo yaparken bile telini banyoya götürüyor bu programı kurmak istiyorum lütfen yardımcı olun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İletişim bölümümüzden bizimle görüşebilirsiniz. İyi çalışmalar.

      Sil
  20. whatsapp mesajlarının geç geldiğini saatlerce beklendiğini neden söylemiyorsunuz? Bence bunları da söylerseniz satışlarınız için daha pozitif olur.

    YanıtlaSil
  21. whatsapp rec almak istiyorum ama sesler yankı yapıyor diye yazmışlar yorumlarda telefo görüşmesini dinleyebiliyormu yani hiçmi anlaşılmıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sesler her zaman muhakkak yankılı gelir. Ortamda ne kadar az ses varsa o kadar iyi anlaşılır. İyi çalışmalar.

      Sil
  22. Beyefendi eşim tarafından aldatıldığımı düşünüyorum yani hatta bu bir düşüncenin ötesinde çok belirgin ve emin olduğum bir durum artık ancak telefonunu gizliyor ve hep inkar ediyor ben Whatsapp casus programı alsam daha önceki whatsapp mesajlarınıda görebilirmiyim yoksa kurulduğu andan sonraki mesajlarmı geliyor sadece yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İletişim bölümündeki numaramızdan Whatsapp üzerinden bizimle iletişime geçebilir bilgi alabilirsiniz.

      Sil
  23. Bir whatsapp numarası oluşturuyorsunuz ve hedef telefonun whatsapp numarasının klonunu bu fake whatsapp numarası üzerinden çalıştırıyorsunuz sanırım böylce whatsapp klonu göremiyor whatsapp web zannediyor sistem klonu hocam sisteminizi çözdüm

    YanıtlaSil
  24. öncesinde ve sonrasında güvenebileceğiniz ilgili ve bilgili bir arkadaş

    YanıtlaSil
  25. kardeşim teşekkür ederim Bülent ben Mersin.

    YanıtlaSil
  26. whatsapp mesajını okumadan silerse görülmüyor başında bekliyor olmanız gerekiyor hem bu kötü hem de whatsapp yazışmaları size anlık düşmüyor anlığı bırakın bihayli geç geliyor düzeltilmeli bunlar

    YanıtlaSil
  27. whatsapp rec kurdurtmak istiyorum mesajları okurken numaraları ve rehberi görebiliyormuyuz isimler çıkıyor mu

    YanıtlaSil
  28. Gürses Cemal4 Ocak 2021 04:46

    Mersinde whatsapp rec kurdurtabileceğim bir yer varmı whatsapp casus yazılımı kurdurtucam

    YanıtlaSil
  29. Kardeşim ses çok yankılı birşey anlamak mümkün değil hep yankı yapıyor

    YanıtlaSil
  30. whatsapp rec tavsiye etmiyorum bahsedildiği gibi kesinlikle değil whatsapp yazışmaları çok geç geliyor madur oluyorsunuz ve bu size söylenmiyor

    YanıtlaSil
  31. sebnemyakutozibal10 Ocak 2021 06:53

    eşimin whatsapp yazışmalarını görmek istiyorum telefon iphone 8 ve icloud şifresini biliyorum instagram mesajlarını da facebook yazışmalarını da gösteren bir casus yazılım arıyorum sadece whatsapp olsun istemiyorum mspy önerirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Whatsapp Rec12 Ocak 2021 01:07

      Biz Whatsapp Rec satıyoruz, mspy satmıyoruz.

      Sil
  32. Fatih Atabey11 Ocak 2021 00:54

    whatsapp hepimizi dinliyormuş zaten hem de bedava bir de onay istiyor ben de whatsapp takip yazılımı alıyorum parayla

    YanıtlaSil
  33. Hasibe Karahisar14 Ocak 2021 06:31

    whatsapp mesajlarını görmek istiyorum telefon huawei 2021 yılında alındı telefonu asla ortaya koymuyor kilit şifresi var telefonu almam imkansız whatsapp rec alıcam uzaktan kurulum yapılması lazım ücreti nejafsr bide

    YanıtlaSil
  34. whatsapp casus programları ne kadar uzaktan kodsuz çalışan whatsapp mesajlaşmalarını uzaktan okumak istiyorum İstsnbulda nerde satış yapılıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Whatsapp Rec17 Ocak 2021 03:39

      Yerimiz Ankara’dadır. İyi çalışmalar.

      Sil
  35. sesler çok boğuk hiçbirşey anlaşılmıyor sürekli yankı sürekli ama birşey duymanız anlamanız mümkün değil kamerası kapkara whatsapp mesajları hep geç geliyor bir kere bile anında geldiğine şahit olmadım

    YanıtlaSil
  36. CengizCengiz21 Ocak 2021 09:32

    hocam çok teşekkür ediyorum emrğine sağlık

    YanıtlaSil
  37. Tuncay Erturk29 Ocak 2021 01:03

    Beyfendi bilgili iyi niyetli yakışıklı bir arkadaşımız yardımları için çok teşekkür ediyorum İstanbul Tuncay

    YanıtlaSil
  38. glsrnustundag7 Şubat 2021 03:08

    whatsapp rec programı almak istiyorum mesajlar hep geç geliyor diyorlar whatsappta ya alıcam daha doğrusu almak istiyorum ama ya ben mesajı görmeden geç geldiği için silerse endişem o ben mesajı görebiliyormuyum silse bile

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mesaj silinse dahi görebilirsiniz. Ekrana düşen her mesaj mutlaka sizin ekranınıza da düşer

      Sil
  39. hedef telefona erişmeden whatsapp takibini yaptırmak mümkünmü telefonu elime alamıyorum, masaya koyarken bile ters koyuyor zaten alsam bile şifresi var bana yardımcı olabilmeniz mümkünmü Gaziantepte yeriniz varmı acaba?

    YanıtlaSil
  40. Bilgi için whatsapp üzerinden iletişime geçebilir sorularınızı daha detaylı sorabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  41. arkadaşım nerden satılıyor bu whatsapp takip yazılımı hangisini tavsiye ediyorsunuz bana instagram lazım en çok merde satılıyor

    YanıtlaSil
  42. Nesrin Ardıç21 Şubat 2021 02:49

    ilk önceleri sorularınıza gıcık gıcık cevap veren şüpheci biri aslında herşeyi açık açık konuşması güven verici mesajların geç geldiğini de söyledi bunun haricinde bir sorun yaşamadım anlatıldığı gibi oldu sonuç olarak

    YanıtlaSil
  43. saime uludagli22 Şubat 2021 01:46

    Whatsapp rec denilen bu programı tavsiye etmiyorum kapandı takip edemiyorum 1 ay kullanabildim 1 ay bile değil hatta mesajlar gelmiyor dedim ama sonuç yok siz de aynı akıbeti yaşamayın

    YanıtlaSil
  44. Azerbaycan’a servis varmı Azerbaycan numarası oluyormu?

    YanıtlaSil
  45. whatsapp casus programını kullanırken mesajları uzaktan okuduğumuz kesinlikle anlaşılmıyor değilmi mavi tık kullanıyor çünkü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Whatsapp Rec2 Nisan 2021 02:35

      Whatsapp Rec bir whatsapp klonlama sistemidir. Hedef telefonda herhangi bir belirti göstermez.

      Sil
  46. Taner Solakan5 Mayıs 2021 04:17

    çok teşekkür ederim sağolun

    YanıtlaSil
  47. Whatsaptan gönderdiği dosyalar da görüntülenebiliyor mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Whatsapp Rec13 Ocak 2024 10:24

      Mesajlaşma, fotoğraf, video ve ses dosyalarına erişebilirsiniz.

      Sil

Yorum Gönder

Whatsapp Rec Kullanıcı Yorumları

Whatsapp Rec Whatsapp Casus Programı

Whatsapp Rec Whatsapp Casus Yazılım

                                                 Whatsapp Rec Whatsapp Casus Yazılımı Whatsapp Rec Whatsapp Casus Yazılım Uzak telefonun yazışmalarını okuyabilmeniz mesajları görmenizi temin eden  Whatsapp Rec Whatsapp casus yazılım  ile uzak telefonun Whatsapp yazışmalarını klonlar ve kendi telefonunuzdan okuyabilir takip edebilirsiniz. Casus yazılım , uzak telefonun whatsapp yazışmalarını telefonunuz üzerinde çalışan size ait bir panel üzerinden sizin telefonunuzda görmemizi sağlar. Hedef telefonun tüm whatsapp yazışmaları okunabilir, konumu nerede olduğu tespit edilebilir, kameralarına ve ortam seslerine erişilebilir, duyulup dinlenebilir. El kurulum ve whatsapp klonlama iki farklı sisteme sahip olan Whatsapp Rec whatsapp casus yazılım iPhone telefonlara ve Android işletim sistemli telefonlara uygulanabilir. hedef telefona fiziksel erişim olmadan Uzaktan WhatsApp mesajlarını okuyabilmek için klonlama yapılması gerekmektedir. Klonlamanın yapılabilmesi için hedef telefonun WhatsApp ı

Fiziksel Erişim Olmadan Telefon Takip

Fiziksel Erişim Olmadan Telefon Takibi Whatsapp Rec yazışmalarının uzaktan klonlama sonucu fiziksel erişim olmadan mesajların telefonunuzda okunabilmesini, uzak telefonun Whatsapp yazışmalarının  telefon takibini yapabilmenizi sağlar. WhatsappRec ile fiziksel erişime ihtiyaç duymadan Uzak telefonun yakınına gitmek veya aynı WiFi ağında olmanıza gerek kalmaksızın uzaktaki telefonunuzun tüm whatsapp mesajlarını okuyabilirsiniz. Fiziksel temasın olmadığı durumlarda WhatsApp mesaj takibinin uzaktan okunmasını sağlayacak sistem Klonlama sistemidir. Fiziksel erişime ihtiyaç duymadan WhatsApp mesajlarını uzaktan okuyabilmek için klonlama yöntemi kullanılır. Klonlama yöntemi ile hedef telefonun WhatsApp mesajları başka bir WhatsApp numarası üzerinden klonlanarak diğer bir cihazda açılır. Böylece WhatsApp mesajları okuyabilir, kameralarını açabilir, sesleri duyabilir ve konum tespiti yapabilirsiniz. Klonlalama ile  fiziksel erişim olmadan telefon takibi yapabilirsiniz . Hedef Telefona Fizik

Whatsapp Takip Programı Nasıl Anlaşılır

  Whatsapp Takip Programı Nasıl Yüklenir Whatsapp Takip Programı Nasıl Anlaşılır? Telefonunuzda whatsapp takip programı var mı nasıl anlaşılır . İnsanlar çocuklarının olduğu gibi başkalarının ne yaptığını kiminle mesajlaştığını bir yerde toplamak istiyor. Whatsapp takip programı kurmanın da bunları anlamanın da çok çeşitli yolları, yöntemleri mevcut. Her whatsapp takip programının, sistemin kendine has kurulumları ve bunları ortaya çıkarma yolları mevcuttur. Whatsapp takip programı nasıl anlaşılır sorusunu cevaplamak için casus yazılımın nasıl kurulmuş olduğunu bilmek eğer bilemiyorsak tahmin etmemiz gerekir. Gelin hepsini inceleyip görelim. Whatsapp Takip Programı Nasıl Ortaya Çıkarılır Herşeyden ama herşeyden önce şu soruyu cevaplayın içinizde whatsapp takip programını ortaya çıkarmak için. Gerçekten sizi takip etmesine gerek olan birisi veya birileri var mı? Whatsappınıza takip program kurulması için realistik bir neden var mı? Eğer bu soruları rasyonel bir bakış açısıyla değ