Ana içeriğe atla

Whatsapp Takip Programı

 
Whatsapp Takip

Whatsapp Takip Programı

İçinde bulunduğumuz yıllarda modern hayat etkisi whatsapp takip programı ihtiyacını oluşturdu. Teknoloji ufacık oldu cebimize girdi. Herkes birbirinin ne yaptığını, nereye gittiğini, whatsappta kimle mesajlaştığını öğrenmek istiyor ve bunun için whatsapp takip programı kullanmak istiyor. Telefon tam giriş tüm sosyal medyayı, konumu gibi özelliklerden ziyade insanlar başkasının whatsapp mesajlarını uzaktan okumak, takip etmek, kimle ne yazıştığını öğrenmek, bilmek istiyor. Bu isteğini yerine getirmek için en iyi whatsapp takip programı hangisiyse onu tercih ediyor. İnsanlar neden takip programı kuruyorlar?

Whatsapp Takibi:

  1. Eş takibi amacıyla: Bayan veya erkek olsun kimse aldatılmak, suistimal edilmek istemiyor. Bu sebeple hayatına doğru yön verebilmek veya bir şeylere dur diye bilmek için sadece gerçekleri öğrenebilmek amacıyla whatsapp takip programı kurabiliyor. Böylece eşinin kimlerle yazıştığını ne yazıştığını öğrenebiliyor.
  2. Çocuk takibi amacıyla: Anne ve babalar özellikle kız çocuklarının sosyal medya hesaplarından, whatsapp üzerinden kimle mesajlaştığını ve ne yazıştığını çocuğunun güvenliği ve muhafazası için haklı olarak whatsapp takip yazılımı ile görmek, okumak ve bu doğrultuda tedbir almak istiyor. 
Whatsapp Takibi Avantaj ve Dezavantaj

Sistem üzerinden yapılan takip sırasında ve sonucunda karşılaşılacak bazı avantaj ve dezavantajlara değinmeden geçemeyeceğiz. Kişiler daima düz mantıkla hareket edip whatsapp mesajlarını uzaktan gizlice okumaya odaklanıyorlar. Ancak bilmenin, gerçekleri öğrenmenin getirdiği avantajlar kadar dezavantajları da olduğunu düşünemiyor hatta düşünmek istemeyebiliyorlar. Biz burada bu konuya insanların duygusal sağlığına da önem vererek whatsapp takip programı ile mesaj okumanın gerçekleri öğrenmenin faydası kadar zararlarından da bahsetmeyi, insanları doğru olanı yapmaya yönlendirmeyi amaçlıyoruz. Gerçekleri öğrenince onları kaldırabilmeliyiz.

  • Avantajları: Takip sistemi eğer anne veya baba tarafından whatsapp mesajlarını uzaktan takip etmek amacıyla kurulmuş ise burada çocuğun muhafazası temin edilebilir ve çocuk kendinden yaşca çok büyük kötü niyetli insanlardan korunabiliyor. Eğer eş takibi amacıyla whatsapp takip programı kurulmuşsa kişi tüm gerçekleri birkaç dakika içinde mesajları okuyarak öğrenilebiliyor ve hayatına doğru bir şekilde yön verip ilişkilerini düzene ve yoluna koyabiliyor. Yaşamındaki yanlış ve kötü niyetli insanları bu telefon takip sistemi ile uzaklaştırabiliyor.

  • Dezavantajları: Whatsapp mesaj takibi takibi gizlilik içinde yürütülmesi, yapılması gereken bir iştir. Gerek whatsapp takip programı kurulurken veya sonrası mesajları uzaktan okuma aşamasında sabırlı ve son derece gizli hareket edilmelidir. Çocuğun anne ve babası tarafından whatsapp takibi ile mesajlarının uzaktan gizlice okunduğunu öğrenmesi çocuğun travma geçirmesine, özgüven kaybına ve en önemlisi anne ve babasına bir daha asla güvenmemesine, her şeyini gizlemek için çok sıkı tedbirler almasına ve her şeyi öğrenemeyeceğiniz şekilde sizden gizli yapmasına sebep olur. Bu sonuçların gelecekte oluşturacağı olumsuz etki, çocuğunuzun yetiştirilmesi için onu muhafaza etmek amacıyla takip yazılımı ile mesajlarını uzaktan gizlice okuyarak elde edeceğiniz faydadan çok daha fazla olur. Diğer bir konu da eş takibi tabi burada sabırlı hareket etmek, endişelenmemek gereklidir ancak bunu yapabilecek sabrı çok insan gösterebilmektedir. Fevri bir hareket herşeyi mahvedebileceği gibi sonuçları çok ağır olacak netice doğurabilir. Bir diğer konuda gerçekten bir aldatma söz konusuysa gerçekten bunu kaldırabilecek, hakikatı öğrenmenin yükünü kaldırabilecek osikolojiniz varmı her şeyden önce bunu idrak etmelisiniz. İnsanların beynini okuyabildiğinizi düşünün bir an ve bu insaların sevdiğiniz, sevmediğiniz tüm düşünceleri öğrendiğinizi. Bu gerçekten tahrip edici olabilir. Gerçekleri öğrenince onları kaldırabileceksek whatsapp takip programıyla takip sistemi kurmalıyız. Buna dikkat etmeliyiz.

Hemen hemen hepimiz fevri hareket edebilmekte veya duygularımıza kapılıp yanlış çıkışlar yapabilmekteyiz. Bu gibi durumlarda yapılacak en doğru iş; aile fertlerimizden, annemizden veya kardeşlerimizden, çok güvendiğimiz yakınlarımızdan yardım almak ve whatsapp takip yazılımının kontrolünü ona vermek. Takibe düşen whatsapp mesajlarını o okusun ve bize gerçekleri yumuşatarak, kırılmamıza sebep olmayacak şekilde söylesin. Bazen dümeni güvendiğimiz insalara teslim etmeliyiz.

Kodsuz Whatsapp Klonlama

En İyi Whatsapp Takip Programı

Kurulum çeşitleri açısında işletim sistemi farklılığına kadar çok miktarda sistem bulunmaktadır. En iyi whatsapp takip programı Whatsapp Rec kullanıcılarına her iki işletim sistemi IOS ve Android olmak üzere ve yine hedef telefonun ele alınabilmesi manuel elle kurulum ve alınamaması, uzaktan kurulum, whatsappın klonlanlanması olarak seçenekler sunabilmektedir. Whatsapp Rec incelemesi ile diğer takip sistemleriyle karşılaştıralım en iyi takip programı hangisi siz karar vermiş olun.

  1. Kurulum çeşitlerine göre takip
  2. İşletim sistemine göre takip
  • Uzaktan kurulum 
  • Elle hedef telefona kurulum 
  • IOS işletim sistemi iPhone için takip programı
  • Android işletim sistemi için Samsung, Huawei, LG ve diğerleri için takip programı.

Kurulum Çeşitlerine Göre Whatsapp Takip Programı

Buraya çok dikkat edilmesi gerekiyor çünkü buradaki tercih edebilirliliğimiz bizi en iyi whatsapp takip programı yoluna götürecek. Eğer hedef telefonu elinize alabiliyorsanız elle kurulum takip sistemi tercih etmek ekonomik olması açısından mantıklı olacaktır. Hatta eğer ücretsiz whatsapp takibi yapabileceğiniz whatsapp web’i dahi deneyebilirsiniz. Ancak hedef telefonu elinize alıp kurulum yapma imkanınız yoksa veya telefonu elinize alsanız dahi tuş kilidini bilmiyorsanız veya telefonda yüz okuma mevcutsa, whatsapp web veya elle kurulum yapılan hiçbir whatsapp takip programı kuramaz ve çalıştırmazsınız. Yapılması gereken en iyi çözüm bu gibi durumlarda, en iyi whatsapp takip programı uzaktan kurulum yapmaktır. Uzaktan whatsapp takibi temel olarak 2’ye ayrılmaktadır. Bunlardan birincisi klonlama yöntemidir ve en çok tercih edilen takip sistemidir bu metod. İkincisi ise link gönderme ve linke basma yoludur.

Klonlama Yöntemi İle Whatsapp Takip Programı 

Uzaktan kurulum metodları arasında en çok tercih edilen ve yüksek başarı olan yöntem klonlama ile en iyi whatsapp takip programı kurmak ve mesaj takibini yapmak. Bu yöntem whatsappı numarası üzerinden klonlayıp uzak bir server vasıtasıyla hedef telefonun whatsappının kopyasını yani klonunu başka telefonda çalıştırır. Böylece hedef telefonun whatsapp yazışmalarını uzaktan okuyabilir kiminle ne yazıştığını whatsapp takip programı görebilir. Klonlama yönteminin başarılı olması için hedef telefonun interneti bunu söylemek malumun ilanı ama internet erişimi muhakkak olmalı, hedef telin işletim sistemi IOS mu Android mi bilinmeli, hedef telefonun lokasyonu yani konumu bilinmeli. Türkiye’de mi yurtdışında mı? Yurtdışındaysa nerede hangi ülkede olduğu bilinmeli. ABD numaraları klonlanamamaktadır.

Link Gönderme ile Whatsapp Takip Programı

Son yıllarda hedef telefonun linklere basma konusunda şüpheye, tereddüte düşmeleri sebebiyle link göndererek linke basılması ile whatsapp takip programı başarı oranı düşmüştür. Uzaktan whatsapp takibi yapılması yöntemlerinden biri okan link yöntemini açıklamak gerekirse. Hedef telefona daha önceden hazır edilmiş bir link gönderilir. Bu linke bir YouTube videosu, resim veya bir şarkı ses dosyası veya bir döküman görüntüsü süsü verilebilir. Linke hedef telefonda basılmasıyla whatsapp takip programının kurulumu gizlice başlar ve takip sistemi tüm yazışmaları, whatsapp mesajlarını uzak başka bir telefona gönderir.

İşletim Sistemine Göre Whatsapp Takip Programları

Üretilen ve bugün kullandığımız cep telefonlarının büyük %100’üne yakın bir çoğunluğu IOS veya Android işletim sistemine sahip iPhone ve Samsung, Huawei, LG, Xiaomi gibi markaların telefonlarıdır. Whatsapp takip programları yukarıda saydığımız telefon markaları ve işletim sistemlerine göre yazılmaktadır. Mevcut iki büyük sistem için whatsapp yazışmalarının uzaktan gizlice takibi amacıyla casus program kurma muhakkak farklılık gösterecektir.

IOS iPhone En İyi Whatsapp Casus Programları
  1. IOS’ lar İçin iPhone Whatsapp Takibi: iPhone telefonlar için whatsapp takibi yapılacak bir program kurulacaksa iPhone’un diğer telefonlara göre daha çok güvenlik tedbiri barındırdığını göz önüne almalıyız. iPhone bir telefona AppleStore harici bir yazılım yüklemek basit bir kullanıcının yapamayacağı kadar karmaşık ve riskli bir işlemdir. AppleStore asla gizlice iPhone whatsapp takibi yapabilecek kodlu bir yazılımı mağazasına koyulmasına izin vermez. Bir şekilde IOS için en iyi whatsapp takip programını yüklemeyi başarmak tabiri caizse sizin için deveye hendek atlatmaktan daha zor olacaktır. Eğer böyle bir durumda iseniz yani hedef telefon bir iPhone ise klonlama yöntemli whatsapp takip programları en iyi çözüm olacaktır. Klonlama yönteminde telefona kurulan bir program olnayacağı için iPhone’un güvenlik duvarlarından ve tedbirlerinden muaf olmuş olacaksınız. Klonlama whatsapp numarasını klonlayarak whatsappı başka bir cihazda klon olarak çalıştırır.
  2. Androidler İçin Whatsapp Takibi: Android telefonlar için whatsapp takibi yapılacak bir program kurulacaksa bu nispeten bir iPhone marka bir telefona göre çok daha kolay olacaktır. Android telefonlar için whatsapp takibi oldukça basit olabilir ve hatta bu bazı ücretsiz whatsapp takip programları yardımıyla da yapılabilir. Tabi bunu hedef telefonun ele alınıp alınamadığı, fiziksel erişim, tuş kilidinin bilinmesi gibi aynı WiFi üzerinden internete bağlanılması gibi bir çok şartın yerine gelip gelmediği Android için ücretsiz whatsapp takibinden yararlanabilmenizi sağlayacaktır. Tabi erişiminiz kadar da bilgi seviyeniz de önemli bir faktör olacağı şüphesiz. Eğer telefonu elinize almıyor ve kurulum yapacak kadar vaktiniz yoksa veya telefonu yüz okuma veya tuş kilidi yüzünden açamıyorsanız; ister telefon Android olsun ister iPhone Whatsapp Rec de dahil elle kurulan hiçbir whatsapp takip programını kuramaz, çalıştıramazsınız. Böyle bir durum söz konusuysa Whatsapp Rec klonlama kullanabilir ve hedef telefonun whatsappı numarası üzerinden klonlanarak whatsapp uzak bir server üzerinden klon olarak görüntülenebilir. Klonlama bu gibi durumlarda en iyi whatsapp takip programı çözümünü size sunar. 

Yorumlar

  1. Kardeşim whatsapp takip programı ile mesajları okuyabiliyorum değil mi? Yani bu kadar para verip şuan aktif online şu an çevrimiçi değil diye göstermiyor sadece değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Whatsapp Rec21 Mart 2021 23:59

      Whatsapp Rec ile mesajları, whatsapp üzerinden yapılan yazışmaları okuyabilirsiniz. Evet.

      Sil
  2. Antalya whatsapp casus programı kuran biri varmı yardımcı olun lütfen küçük çocuğum var ve aldatıldığımdan eminim telefonu asla ortada bırakmıyor elime alamam whatsapp casus programı kurdurtmak istiyorum lütfen yardım edin

    YanıtlaSil
  3. whatsapp takip programı kurmam gerekiyor en iyisi hangisi klonlama yapılıyor mu? Mesajları okumak istiyorum uzaktan telefonu ele alıp program kurmam mümkün değil çok sınırlı bir vaktim var uzaktan kod okutmadan nasıl kuruluyor takip programı?

    YanıtlaSil
  4. Çok detaycı sinir bozucu bir tavrı var daha kibar olunabilir. Ben de ters birisi olabilirdim ve yaptırmayabilirdim bence biraz daha anlayışlı olmalısınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neden böyle düşündüğünüzü anlamadım ama samimi yorumunuz için yine de teşekkür ederim.

      Sil
  5. Whatsapp takibi yaptırmak istiyorum whatsapp rec kuruyormusunuz bir telefonun uzaktan whatsapp mesajlarını okumak istiyorum çok önemli benim için İstanbuldayım yol masraflarınızı karşılarım lütfen yardımcı olun ücreti neyse öderim beni tanıyınca anlarsınız inanın benim için çok önemli lütfen

    YanıtlaSil
  6. Sizi Almanya’daki bir arkadaşımdan gördüm 1 yıl önce yardımcı olmuşsunuz size ulaşamıyorum WhatsApp casus programı işimiz var kullanmak istiyorum telefonunuz yok nasıl ulaşıcaz size?

    YanıtlaSil
  7. esracolakoglu8 Eylül 2021 08:30

    Whatsapp takip programı kurdurmak istiyorum telefon iPhone11 pro telefona erişimim yok uzaktan klonlama yapılarak WhatsApp mesajlarını uzaktan okumak istiyorum programınızı nasıl akacağım satınal butonu yok yardım edermisiniz lütfen

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Whatsapp Rec Kullanıcı Yorumları

Whatsapp Rec Whatsapp Casus Programı

Whatsapp Rec Whatsapp Casus Yazılım

                                                 Whatsapp Rec Whatsapp Casus Yazılımı Whatsapp Rec Whatsapp Casus Yazılım Uzak telefonun yazışmalarını okuyabilmeniz mesajları görmenizi temin eden  Whatsapp Rec Whatsapp casus yazılım  ile uzak telefonun Whatsapp yazışmalarını klonlar ve kendi telefonunuzdan okuyabilir takip edebilirsiniz. Casus yazılım , uzak telefonun whatsapp yazışmalarını telefonunuz üzerinde çalışan size ait bir panel üzerinden sizin telefonunuzda görmemizi sağlar. Hedef telefonun tüm whatsapp yazışmaları okunabilir, konumu nerede olduğu tespit edilebilir, kameralarına ve ortam seslerine erişilebilir, duyulup dinlenebilir. El kurulum ve whatsapp klonlama iki farklı sisteme sahip olan Whatsapp Rec whatsapp casus yazılım iPhone telefonlara ve Android işletim sistemli telefonlara uygulanabilir. hedef telefona fiziksel erişim olmadan Uzaktan WhatsApp mesajlarını okuyabilmek için klonlama yapılması gerekmektedir. Klonlamanın yapılabilmesi için hedef telefonun WhatsApp ı

Fiziksel Erişim Olmadan Telefon Takip

Fiziksel Erişim Olmadan Telefon Takibi Whatsapp Rec yazışmalarının uzaktan klonlama sonucu fiziksel erişim olmadan mesajların telefonunuzda okunabilmesini, uzak telefonun Whatsapp yazışmalarının  telefon takibini yapabilmenizi sağlar. WhatsappRec ile fiziksel erişime ihtiyaç duymadan Uzak telefonun yakınına gitmek veya aynı WiFi ağında olmanıza gerek kalmaksızın uzaktaki telefonunuzun tüm whatsapp mesajlarını okuyabilirsiniz. Fiziksel erişime ihtiyaç duymadan WhatsApp mesajlarını uzaktan okuyabilmek için klonlama yöntemi kullanılır. Klonlama yöntemi ile hedef telefonun WhatsApp mesajları başka bir WhatsApp numarası üzerinden klonlanarak diğer bir cihazda açılır. Böylece WhatsApp mesajları okuyabilir, kameralarını açabilir, sesleri duyabilir ve konum tespiti yapabilirsiniz. Klonlalama ile  fiziksel erişim olmadan telefon takibi yapabilirsiniz . Hedef Telefona Fiziksel Erişim Olmadan Whatsapp Takibi Whatsapp yazışmaları size gelsin. Hedef telefon Iphone veya Android olsun jailbreak/r

Whatsapp Takip Programı Nasıl Anlaşılır

  Whatsapp Takip Programı Nasıl Yüklenir Whatsapp Takip Programı Nasıl Anlaşılır? Telefonunuzda whatsapp takip programı var mı nasıl anlaşılır . İnsanlar çocuklarının olduğu gibi başkalarının ne yaptığını kiminle mesajlaştığını bir yerde toplamak istiyor. Whatsapp takip programı kurmanın da bunları anlamanın da çok çeşitli yolları, yöntemleri mevcut. Her whatsapp takip programının, sistemin kendine has kurulumları ve bunları ortaya çıkarma yolları mevcuttur. Whatsapp takip programı nasıl anlaşılır sorusunu cevaplamak için casus yazılımın nasıl kurulmuş olduğunu bilmek eğer bilemiyorsak tahmin etmemiz gerekir. Gelin hepsini inceleyip görelim. Whatsapp Takip Programı Nasıl Ortaya Çıkarılır Herşeyden ama herşeyden önce şu soruyu cevaplayın içinizde whatsapp takip programını ortaya çıkarmak için. Gerçekten sizi takip etmesine gerek olan birisi veya birileri var mı? Whatsappınıza takip program kurulması için realistik bir neden var mı? Eğer bu soruları evet olarak cevaplandıysanız de